top of page

Ann T.

Isolde als coach is een zonnestraal op een donkere dag. Haar jeugdig warm en vooral gemeend enthousiasme zijn een verademing in deze wereld van veel teveel prikkels.

Haar positieve ingesteldheid en rake inzichten zijn een verademing voor wie het even nodig heeft. Ik heb mijn zoon zien oplichten onder haar coaching en een mooier en bovenal sterker kind voor teruggekregen.

Isolde zet je aan het denken, ze werkt  o.a. met talentkaarten die je een diep inzicht in jezelf laten zien en wat je nog niet wist of  wilde weten komt op een speelse manier aan het licht.

Je doet er iets mee of niet, it's a free world maar ontkomen aan een dieper begrijpen ontsnap je niet.

Een echte aanrader voor iedereen die wat worstelt met zichzelf, zoekende is of gewoon als opkikker in deze harde wereld.

Wees maar verzekerd van een stralend humeur bij zowel deze lieve coach als bij jezelf.

Dennie

Het komt echt vanuit jezelf en maakte mij instant gelukkig. Jouw insteek zorgt ervoor dat het zeer laagdrempelig en concreet is. Het is niet zweverig of hoogdravend.

Het draagt het potentieel om op die manier heel veel mensen te bereiken.

Ik word er zelfs een beetje emotioneel van.

Wat ik heel mooi vond wat jij deed was eerst de mensen los maken met de lachyoga.

Dat was origineel aangepakt en op maat van iedereen hier en passend in de context van corona.

Ik ervaar vaak dat dergelijke combinatie sessies door verschillende sprekers gebracht worden maar dan verlies je soms de connectie.

Vanavond ervaarde ik deze combinatievorm echt als jouw sterkte

Lien, Eefje en  Alexander

Je missie voelde zo diepmenselijk aan. Je bent gewoon wat je doet en dat maakt dat je iedereen meekrijgt in jouw mindset. Ik ben fan

Je voelt dat dit uit je hart komt. Je onderneemt ook duidelijk vanuit die plek en dat dit jouw missie is. Met voorop het echt verbinden van mensen. Je voelt het zelfs hier online en dat is niet evident. Prachtig evenwicht tussen serieuze gesprekken en ontspannende veilige oefeningen en manier van vragen stellen. Hartverwarmend.

Er werd heel spontaan ingespeeld op wat ontstond in het moment. Deelnemers voelden de ruimte om zich kwetsbaar op te stellen en lieten toe om elkaar te versterken

Ik voelde me aangesproken op een gedeelde missie. Verbinden van mensen. Je inspireerde me. Ik kom je graag eens tegen.

Mijn mottig gevoel dat ik had vandaag verdween snel door deel te nemen. Ook bijzonder was hoe jij omging met deze diverse groep kinderen, volwassene, ouder, jonger, …

Dit alles en dan nog eens digitaal brengen, vraagt talent.

bottom of page