top of page

Ann T.

Isolde als coach is een zonnestraal op een donkere dag. Haar jeugdig warm en vooral gemeend enthousiasme zijn een verademing in deze wereld van veel teveel prikkels.

Haar positieve ingesteldheid en rake inzichten zijn een verademing voor wie het even nodig heeft. Ik heb mijn zoon zien oplichten onder haar coaching en een mooier en bovenal sterker kind voor teruggekregen.

Isolde zet je aan het denken, ze werkt  o.a. met talentkaarten die je een diep inzicht in jezelf laten zien en wat je nog niet wist of  wilde weten komt op een speelse manier aan het licht.

Je doet er iets mee of niet, it's a free world maar ontkomen aan een dieper begrijpen ontsnap je niet.

Een echte aanrader voor iedereen die wat worstelt met zichzelf, zoekende is of gewoon als opkikker in deze harde wereld.

Wees maar verzekerd van een stralend humeur bij zowel deze lieve coach als bij jezelf.

Heidi

Je wil niet weten hoe vaak ik al in gedachten dit mailtje geschreven heb. Maar telkens vond ik het moment nét niet goed genoeg. Ik besef nu dat ik wachtte op iets dat niet bestaat. 

 

Na mijn ziekteverlof heb ik de draad van mijn job in het volwassenenonderwijs terug opgepikt en gaandeweg voelde ik er mij weer beter in. Meer zelfs, ik heb het gevoel dat ik mezelf beetje bij beetje teruggevonden heb.  In september ben ik opnieuw met veel enthousiasme gestart en nu heb ik het gevoel dat ik mijn drive terug heb, ondanks de uitdagingen die er nog steeds zijn.

 

En dat heeft veel te maken met de inzichten die jij me gegeven hebt. Ik denk nu nog steeds elke dag aan de lessen die ik bij jou geleerd heb. Het vage buikgevoel, dat ik meestal negeerde, kan ik nu vaak scherpstellen. Ik kom ook nog steeds tot nieuwe inzichten. En de twee sollicitaties die ik heb gedaan waren ook zeer waardevol, ze hebben me doen inzien dat mijn huidige job houden de juiste beslissing was.

 

Ik zie veel mensen rond me die vastzitten in een bepaalde mallemolen en soms denk ik: die zouden ook een Isolde moeten hebben :-). In oktober vertrouwde een cursist me toe dat hij gecrasht was en thuis zat met een burn-out, maar dat hij naar de Spaanse les wilde blijven komen omdat dat zijn lichtpuntje was. Hij vertelde dat hij mij als een van zijn inspirerende personen vermeld had. Hij was niet op de hoogte van mijn 'crisis' vorig jaar en baseerde zich op de manier waarop ik dit schooljaar voor de klas sta. Ik vond dat een zeer bijzondere speling van het lot...

 

Dus, Isolde, ik kan het niet genoeg zeggen: dank je wel voor de wijze lessen! Blijf doen wat je doet, want je doet het goed!

 

Warme groeten

Lien, Eefje en  Alexander

Je missie voelde zo diepmenselijk aan. Je bent gewoon wat je doet en dat maakt dat je iedereen meekrijgt in jouw mindset. Ik ben fan

Je voelt dat dit uit je hart komt. Je onderneemt ook duidelijk vanuit die plek en dat dit jouw missie is. Met voorop het echt verbinden van mensen. Prachtig evenwicht tussen serieuze gesprekken en ontspannende veilige oefeningen en manier van vragen stellen. Hartverwarmend.

Er werd heel spontaan ingespeeld op wat ontstond in het moment. Deelnemers voelden de ruimte om zich kwetsbaar op te stellen en lieten toe om elkaar te versterken

Ik voelde me aangesproken op een gedeelde missie. Verbinden van mensen. Je inspireerde me. Ik kom je graag eens tegen.

Mijn mottig gevoel dat ik had vandaag verdween snel door deel te nemen. Ook bijzonder was hoe jij omging met deze diverse groep kinderen, volwassene, ouder, jonger, …

bottom of page